1 Haziran 2015 Pazartesi

PES serisi iptal edilmedi. PES 2016 geliyor!

 PES serisi iptal edilmedi. PES 2016 geliyor!

Konami, Silent Hills'ın ardından acaba bunu da mı iptal etti diye korku artıyordu ki cevap gecikmedi...

 Konami'nin son yıllarda düşüşte olan futbol serisi PES'in eski günlerine dönmesi gerçekten dört gözle bekleniyor. Her yıl birçok yenilik ve geliştirme yapıldığı söylense de şu an için rakibi FIFA'nın gerisinde kaldığını söyleyebiliriz. Peki sıradaki Pro Evolution Soccer oyunu nasıl olacak? Biliyorsunuz, son olarak Kojima'nın Fox oyun motoru lisanslanmış ve bir sonraki oyun üzerinde de çalışmalar başlamıştı...
Konami, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Winning Eleven 2015 myClub'ı resmen duyurmuştu. Ücretsiz olarak internet üzerinden oynanabilecek ve rekabetçi bir yapısı bulunacağı söylenen oyun, offline antrenman moduna ve parayla satın alınabilecek başka modlara da sahip olacak. Ve bu oyun, yalnızca Japonya'ya özel olarak sunulacak.
Peki ya PES 2016 ne olacak?

Kısa süre önce gelen söylentiler, Konami'nin bu yıl karşımıza yeni bir PES oyunuyla gelmeyeceği yönündeydi. Bu durumda FIFA tek başına, rakipsiz mi kalacaktı yani? Belki bazı oyuncular sevindi, ama üzülenler de oldu tabii...
Neyse ki bu karmaşık ortam fazla sürmedi ve PES Avrupa Ürün Sorumlusu Adam Bhatti, Twitter üzerinden bir açıklama paylaştı.
Bhatti, PES serisinin geleceği hakkında oyuncuların endişelenmesine gerek olmadığını, PES serisinin güvende ve geleceğinin çok parlak olduğunu ve yeni çalışmaları göstermek için sabırsız olduklarını dile getirdi.
Bu açıklama neticesinde PC ve yeni nesil konsollar için PES 2016'yı Eylül-Ekim döneminde bekleyebiliriz. Tıpkı geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi.

 

 

...

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder