31 Ekim 2014 Cuma

İnternet Download Manager 6.21 Final Full Sürüm:
İnternet Download Manager 6.21 Full İndir

İnternet Download Manager ( İDM ) , hemen hemen bütün internet sitelerinden video indirme özelliği olan , indirme işlemi sırasında elektrik kesintisi veya internet bağlantı kopması yaşandığı taktirde indirme işlemini devam ettirebilen güçlü bir indirme yöneticisidir .
 Ayrıca normalden kat kat hızlı indirme yapmanıza olanak veren ve İDM türkçe arayüzü desteği ve kullanışlı arayüzü sayesinde kullanımını gayet kolaylaştırıyor . Başta youtube olmak üzere tüm video sitelerinden istediğiniz video dosyasını istediğiniz özelliklerde indirme olanağı veren bu program milyonlarca kişi tarafından hayranlık ile kullanılıyor .


İnternet Explorer , Google Chrome , Mozilla Firefox ve diğer tüm internet tarayıcılarına entegre olabilen İDM güvenli bir şekilde dosya indirme olanağı sunuyor . Boyutunun küçük olması ve sistemi kasmadan çalışması programı ön plana taşıyan önemli özelliklerden . Dosya indirirken dosyayı bölerek , indirme hızını kat kat arttıran bu program işlerinizi çok daha kısada yapmanıza olanak veriyor . Yeni sürümünde sürükle bırak , hızlı güncelleme , olaylarda ses çıkarma gibi özelliklerle daha çok geliştirildi . Ayrıca son sürümünde birçok hata fixlendi .

 İNDİRMEK İÇİN >TIKLAYINIZ<

1 yorum: