27 Ekim 2014 Pazartesi

Windows 10 Teknik Önizleme Sürümü'nün Yeni Versiyonu Nasıl İndirilir?

 


Bildiğiniz üzere Microsoft kısa bir süre önce yeni işletim sistemi Windows 10'u resmi olarak duyurmuştu ve duyurunun hemen ardından resmi Windows 10 önizleme sürümü olan Windows 10 Teknik Önizleme'yi kullanıcıların beğenisine sunmuştu.
Kullanıcılar bu önizleme sürümünü indirerek Windows 10'un yeni özelliklerini bireysel olarak tecrübe etme imkanına kavuşmuşlardı. Fakat yayınlanan ilk önizleme sürümü Windows 10 ile birlikte gelecek yeniliklerin hepsine yer vermemekteydi. Microsoft bu yenilikleri aşama aşama Windows 10 Teknik Önizleme'ye ekleyeceğini belirtmişti. İşte bu yeniliklerin ilk partisi yayınlanan bir Windows 10 Teknik Önizleme güncellemesi ile kullanıcılara sunuldu. 

Yeni güncelleme ile Windows 10 Teknik Önizleme daha önceden 3. parti yazılımlarla aktifleştirilen ve stabil çalışmayan Notification Center - Bildirim Merkezi'ne, uygulamaları monitörler arasında kolayca taşıma özelliğine, masaüstü değiştirme işlemi için yeni bir animasyona ve göze çarpmayan; fakat birçok performans iyileştirmesi ve hata düzeltmesi getiren yeniliklere kavuşuyor.
Windows 10 Teknik Önizleme'nin yeni sürümü ilk Windows 10 Teknik Önizleme sürümü gibi ayrı bir iso kalıbı olarak indirilememekte. Ancak bu güncellemeyi Windows 10 Teknik Önizleme içerisinden indirebilmektesiniz. Biz de bu yazımıda "Windows 10 Teknik Önizleme'nin yeni sürümü nasıl indirilir?" sorusunun cevabını resimli anlatımımızla vereceğiz. Herşeyden önce bilgisayarınızda Windows 10 Teknik Önizleme sürümünün kurulu olması gerekli. Windows 10 Teknik Önizleme indirmek için:

Windows 10 Teknik Önizleme Windows 10 Teknik Önizleme :    32 bit için İNDİR
Windows 10 Teknik Önizleme
Windows 10 Teknik Önizleme :    64 bit için İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder