31 Ekim 2014 Cuma

FIFA 14 Tüm Sorunları Çözülmüş Final Crack V5



Tüm sorunları derken buna donanımsal sorunlar veya sistem yetersizliğinden kaynaklanan sorunlar dahil değildir. Sizin Ram’iniz oyunu çalıştırmaya yetmiyorsa bunu hiçbir crack çözemez.
Birçok yayınımız fifa 2014 ‘ün hatalarını çözmek üzerine oldu. Fakat ana sebep crack’in düzgün programlanamaması olduğu için final crack’i beklemekten başka çaremiz yoktu.
Fakat öyle bir crack indireceksiniz ki artık ne crashdump  ne de çalışmayı durdurdu hatası alacaksınız. Bu crack tarafımızca denenmiştir ve çıkan en son ve sorunsuz cracktir.

FIFA15 Demo Süre Uzatma Yaması
Evet arkadaşlar FIFA15`in demo versiyonunun çıkmasıyla beraber oyuncular sorunların ve eksikliklerin giderilmesi için harıl harıl yama arıyor fakat bizi takip eden üyelerimizin buna ihtiyacı yok çünkü gereken herşeyi burada buluyorlar.
İnternet Download Manager 6.21 Final Full Sürüm:
İnternet Download Manager 6.21 Full İndir

İnternet Download Manager ( İDM ) , hemen hemen bütün internet sitelerinden video indirme özelliği olan , indirme işlemi sırasında elektrik kesintisi veya internet bağlantı kopması yaşandığı taktirde indirme işlemini devam ettirebilen güçlü bir indirme yöneticisidir .

27 Ekim 2014 Pazartesi

Windows 10 Teknik Önizleme Sürümü'nün Yeni Versiyonu Nasıl İndirilir?

 


Bildiğiniz üzere Microsoft kısa bir süre önce yeni işletim sistemi Windows 10'u resmi olarak duyurmuştu ve duyurunun hemen ardından resmi Windows 10 önizleme sürümü olan Windows 10 Teknik Önizleme'yi kullanıcıların beğenisine sunmuştu.

ANDROİD Telefon/Tabletiolanlara Android Gta San Andreas
 

 Rockstar Games Bizleri bir kez daha CJ ve Grove Street ailesinin suç dolu yaşantısına ortak eden yapım, mobil cihazlarda yenilenmiş grafikler ve dokunmatik ekranlar için özelleştirilmiş bir kontrol sistemiyle karşımıza çıkıyor.

Rockstar Efsanesi Geri Dönüyor !
GTA: San Andreas 10. Yılını Yenilenmiş HD Versiyonu ile Kutlayacak!

 

 GTA: San Andreas 10. Yılını Yenilenmiş HD Versiyonu ile Kutlayacak!

 

Eğer Xbox 360 oyun konsolu sahibiyseniz Rockstar'ın efsane açık dünya oyunu GTA: San Andreas'ı kısa bir süre içerisinde yüksek kalite grafiklerle ve yeni başarımlarla oynayabileceksiniz.





Herkese iyi günler arkadaşlar.

Almaca Dersi / Yiyecek- İçecekler konusu için çalışma kağıdı, ders notu eklenmiştir.
İşinize yaraması dileğiyle...






26 Ekim 2014 Pazar

Apple sahipleri !

iOS 8.1 yayınlandı!


iPhone ve iPad'ler içiniOS 8.1 güncellemesi yayınlandı. Güncelleme sayesinde kullanıcılar artık 2G/3G arasında seçim yapabilecek. Özellikle iOS 8 ile

Samsung  sahiplerinin Dikkatine:

Samsung'un Android 4.4.4 güncelleme yol haritası sızdı:

Samsung'un hangi cihazları Android 4.4.4 güncellemesi alacak? İşte liste;