27 Ekim 2014 Pazartesi

Rockstar Efsanesi Geri Dönüyor !
GTA: San Andreas 10. Yılını Yenilenmiş HD Versiyonu ile Kutlayacak!

 

 GTA: San Andreas 10. Yılını Yenilenmiş HD Versiyonu ile Kutlayacak!

 

Eğer Xbox 360 oyun konsolu sahibiyseniz Rockstar'ın efsane açık dünya oyunu GTA: San Andreas'ı kısa bir süre içerisinde yüksek kalite grafiklerle ve yeni başarımlarla oynayabileceksiniz. Grand Theft Auto: San Andreas 26 Ekim 2004 tarihinde ilk olarak PlayStation 2 oyun konsolu için yayınlanmıştı. Bundan sonra ise oyunun bilgisayar versiyonu da yayınlanmıştı ve büyük ilgi görmüştü. Öyle ki GTA: San Andreas halen bilgisayarlarda farklı oyun modları ile oynanmakta. Hatırlanacağı üzere bu yoğun ilgi nedeniyle Rockstar GTA: San Andreas'ı bir süre önce tekrar elden geçirmiş, Android, iOS ve Windows Phone işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletler için ve Windows 8 cihazlar için satışa sunmuştu.

GTA: San Andreas'ın çıkışının 10 yıl ardından ise oyunun 720p HD kalitede yenilenmiş grafiklere ve 11 yeni başarıma sahip olan versiyonu Xbox 360 için yayınlanacak. Bu konu hakkındaki söylentiler kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Rockstar bu yenilenmiş versiyonun kesin olarak çıkacağını onayladı.
Rockstar bir yandan GTA 5'in yeni nesil versiyonunun üzerinde çalışmaya devam etmekte. Eğer herhangi bir gecikme olmazsa GTA 5 27 Ocak'ta bilgisayarlar için çıkış yapacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder